Get Adobe Flash player

Rólam

Dr. Gergely Zsolt ortopéd szakorvos - Kecskemét

Dr. Gergely Zsolt - Főorvos

Ortopéd-Traumatológus-Kézsebész szakorvos

    Végzettségek:

  • Orvosi diploma 2002
  • Ortopéd-Traumatológia szakvizsga 2009
  • Kézsebészet szakvizsga 2011

Az Orvostudományi Egyetem elvégzését követőn a Kecskeméti Megyei Kórház Baleseti és Kézsebészeti Osztályán helyezkedtem el. 2009-ben Ortopédiából és Baleseti Sebészetből szereztem szakvizsgát „Kiválóan megfelelt” eredménnyel. 2011-ben Kézsebészetből is sikeres szakvizsgát tettem.
A Bagoly Egészségházban 2010 és 2013 között Ortopédiai magánrendelést folytattam. 2013-2016 között külföldi tapasztalatszerzés céljából családommal Németországba költöztünk. Rheinland-Pfalz tartományban, Bad Kreuznachban dolgoztam Ortopéd főorvosként, ahol rendszeresen tartottam német nyelvű előadásokat. Németországi kint tartózkodásom alatt a gerincsebészetben, a gerincbetegségek konzervatív kezelésében, valamint a mozgásszervi betegségek konzervatív kezelésében szereztem jelentős tapasztalatokat, amelyeket a továbbiakban az itthoni betegek gyógyításában szeretném kamatoztatni.

Műtéti tevékenység:
Különösen kedvelem a minimál invazív sebészeti beavatkozásokat, mint például az arthroszkópiákat, az előláb korrekciós műtéteket, valamint kézműtéteket. Előszeretettel foglalkozom a tendinosisok ( Pl.: teniszkönyök és golfkönyök) konzervatív és műtéti kezelésével is.

Tudományos tevékenység:
Tudományos érdeklődési területeim közé tartozik többek között a tendinosisok kezelése Autológ Trombocita Koncentrátummal (GPS, ACP), amelyet jó eredménnyel alkalmazok a mindennapi gyakorlatban pl.: teniszkönyök, golfkönyök esetében. Ebből számos első szerzős és társszerzős tudományos cikk is született, melyet több hazai és külföldi Kézsebészeti és Ortopédiai kongresszuson is bemutattam.

A következő társaságoknak vagyok tagja:
Magyar Ortopéd Társaság
Magyar Kézsebészeti Társaság

Rendelési idők

Kecskeméten:

Csütörtök 17-19 óra között
Bagoly (Meditres) egészségházban
I. emelet 110. szoba
Telefonos előjegyzés:
0676-495-555
(kérem az adminisztrátornál hivatkozzon Dr. Gergely - Ortopéd magánrendelésére)
vagy a 0630-4588-399 számokon

Internetes előjegyzés

 

Kedd 17-19 óra között
Irinyi úti rendelőben
Irinyi utca 22. 1. emelet 7-es rendelő
Telefonos előjegyzés:
0630-4588-399

Internetes előjegyzés


Kiskunfélegyházán:

Hétfő du. 16-18 óra között a Kiskunfélegyházi Rendelőintézetben
Fadrusz János utca 4.   
Telefonos előjegyzés:
0630-4588-399

Keresés